Kuriatko v kastrůlku

Kuriatko v kastrůlku

Napísala 

Prvé vydanie Výkladového slovníka gastronómie prináša viac než 5 200 slovenských a českých výrazov z oblasti gastronómie.

Každý záujemca o kuchyne oboch národov môže vďaka tomuto slovníku ľahšie čerpať z kníh, časopisov i internetových stránok v češtine i slovenčine. Publikácia zároveň ponúka viac než klasický slovník – mnohé heslá sú doplnené o zaujímavé fakty, skúsenosti českých a slovenských profesionálov, recepty národných i regionálnych špecialít, starodávne výrazy a synonymá. Obsahuje aj názvy jedlých húb, riečnych i morských rýb a plodov mora, bylín a korenín, či druhov mäsa. Keďže je slovník koncipovaný obojstranne, má široké použitie a nájde si svojich čitateľov medzi laikmi i profesionálmi v Čechách aj na Slovensku.

O autorke: Novinárka Ing. Soňa Hudecová-Podhorná sa zaoberá gastronómiou viac ako dvadsať rokov – z pohľadu konzumenta jedál, nápojov a gastro-špecialít, ako aj manažéra, ekonóma a personalistu prevádzky. Publikuje v desiatke slovenských všeobecných i odborných médií a v niekoľkých českých odborných periodikách. Pracuje aj pre Zväz hotelov a reštaurácií SR, je čestnou členkou Slovak Coffee Association, zasadala v chuťovej komisii súťaží Slovenskej barmanskej asociácie a patrí do tímu hodnotiteľov najprestížnejšieho slovenského systému tzv. mystery shopping reštaurácií a hotelov.

Gastronomický slovník si môžete objednať na tel. č. 0908 069 388 alebo na e-mailovej adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., pošleme vám ho poštou na dobierku. Stojí 12 eur, poštovné neplatíte.

Objednávky v Českej republike vybavuje www.pemic.cz.

Posledná úprava 31.03.2016

Nájdete nás na FB