Odtrhnúť priamo na záhradke bazalku alebo šalviu, ktoré zanechajú omamnú vôňu najskôr na rukách a potom aj v jedle... Sen každého dobrého kuchára – a teraz už aj realita tam, kde by sme ju možno ani nečakali: v jednom z najznámejších bratislavských hotelov.

Skvelé, chutné, a pritom ľahké a zdravé, také sú placky zo strúhaného kalerábu, bohato plnené zeleninou. Spolu s Evou Fabovou z Dubničky, ktorá nám zaslala tento recept, vám želáme: Dobrú chuť!

Šiesty ročník festivalu vegan a raw stravy v Bratislave, teraz v záhrade Grassalkovičovho, teda prezidentského paláca. Ponuka dvanástich reštaurácií plus ďalšie špeciality od tých, čo si hovoria „amatéri“, ale varili či rawili skvele. Pre tých, ktorí nestihli prísť, zopár poznámok a záberov, aby videli, o čo prišli.

Jadwiga Górnicka je v susednom Poľsku dlhé desaťročia známa ako lekárka, ktorá v svojej praxi uprednostňuje liečebné sily prírody. Svoje praktické poznatky o prírodnej medicíne zaznamenala vo viacerých knižných bestselleroch, ktoré teraz začínajú vychádzať aj na Slovensku.

Nájdete nás na FB