Rakovina a výživa

Napísala 

Univerzálnosť zdravej výživy je fascinujúca. Pre istotu ešte raz zopakujem: zdravá výživa je onkopreventívna a tie isté výživové rady chránia aj pred srdcovými chorobami, obezitou a diabetom - Peter Minárik

 

Peter Minárik – Daniela Mináriková
Rakovina a výživa. Mýty a fakty 2. Recepty
Vydavateľstvo Kontakt, Bratislava 2014
tvrdá väzba, 178 s., 10,00 eur

Objednávajte na č. 0908 069 388 alebo na info @ klub50.sk, knihu vám zašleme na dobierku, poštovné neplatíte.

Zastavme rakovinu skôr, než vznikne, to je základná myšlienka publikácie, ktorá predstavuje potraviny s dokázateľne protirakovinovým účinkom. Nadväzuje na úspešný titul Rakovina a výživa. Mýty a fakty (2012). Ak prvý diel priniesol vedecky overené informácie o vplyve výživy na naše zdravie, druhý vás zoznámi s kľúčom pre optimálnu výživu, podľa ktorého sa lepšie zorientujete v tom, čo má obsahovať váš nákupný vozík, ako zostaviť zdravý jedálny lístok pre celú rodinu a ktorý spôsob prípravy jedál je najvhodnejší. Nájdete tu aj zdravé recepty a inšpirácie pre varenie. Autori – MUDr. Peter Minárik, PhD. z Onkologického ústavu sv. Alžbety a PharmDr. Daniela Mináriková, PhD. z Farmaceutickej fakulty UK v Bratislave – propagujú prevenciu, aby zdraví ľudia znížili riziko vzniku rakoviny a onkologickí pacienti riziko recidívy nádoru tým, že budú konzumovať potraviny, ktoré podporujú ich zdravie.

Viac informácií nájdete v rubrike Rakovina a výživa.

Posledná úprava 23.08.2016

Nájdete nás na FB